Zachte huid en goed voor uw lichaam

Tot levenslange garantie mogelijk

Bespaar op uw energiekosten

Sanitaire apparaten kalkaanslag vrij

Over Waterontharder24

Wist u dat waterontharder24 een handelsnaam is van het bekende merk Soft Water Systems en dat zij via deze website volledig geautomatiseerd waterontharders aanbieden van zeer hoge kwaliteit. Het doel van deze werkwijze is om zo voordelig mogelijk een waterontharder aan te kunnen bieden voor iedere klant.

U weet direct waar u aan toe bent zodra u een offerte aanvraagt. Middels een keuzemenu ziet u direct wat het gaat kosten. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op om uw aanvraag persoonlijk door te nemen en uw wensen te bespreken. Mochten wij nog vragen hebben dan zullen wij deze ook direct stellen zodat u weet waar u aan toe bent. Kosten efficiënter kunnen wij het niet maken en dat heeft enkel voordeel voor u.

Tot levenslange garantie mogelijk

Standaard heeft u twee jaar fabrieksgarantie welke de fabrikant geeft. Op het hart van de machine, de gebruikte harsen geven wij zelfs 25 jaar garantie. U kunt uw garantie uitbreiden tot levenslang. Vraag naar de unieke voorwaarden. Deze garantie is inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en alle onderdelen, ook de elektronische.

Hoe kunnen we dat allemaal garanderen? Allereerst, waterontharder24 is een handelsnaam van Soft Water Systems B.V. Soft Water Systems B.V. is een een grotere speler in de markt van waterbehandeling en heeft alle kennis in huis wat betreft waterbehandeling. Onze waterontharders worden geassembleerd in Nederland. De fabrikant zit dus ook “naast de deur” en door onze grote inkoopvolumes en lage kosten door efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij de prijzen zeer schappelijk houden. De garantie is dus gegarandeerd.

Veilig drinkwater

Omdat de meeste waterontharders niet werken met een droge zoutbak bestaat er in sommige gevallen een reële kans op bacterievorming. Met een nabehandeling met een ontsmettingsmodule voorkomt u dit.
Op onze waterontharder zit de ontsmettingsmodule standaard gemonteerd. Dat geeft een zeker gevoel.

Menu