Zachte huid en goed voor uw lichaam          Tot levenslange garantie mogelijk          Bespaar op uw energiekosten           Sanitaire apparaten kalkaanslag vrij

Over Waterontharder24

Wist u dat waterontharder24 een handelsnaam is van het bekende merk Soft Water Systems en dat zij via deze website volledig geautomatiseerd waterontharders aanbieden van zeer hoge kwaliteit? Het doel van deze werkwijze is om zo voordelig mogelijk een waterontharder aan te kunnen bieden voor iedere klant.

U weet direct waar u aan toe bent zodra u een offerte aanvraagt. Middels een keuzemenu ziet u direct wat het gaat kosten. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op om uw aanvraag persoonlijk door te nemen en uw wensen te bespreken. Mochten wij nog vragen hebben dan zullen wij deze ook direct stellen zodat u weet waar u aan toe bent. Kosten efficiënter kunnen wij het niet maken en dat heeft enkel voordeel voor u.

Waarom kiezen voor Waterontharder24?

Zoals we eerder hebben vernoemd, is Waterontharder24 een handelsnaam van een grote speler in de markt van waterbehandeling: Soft Water Systems B.V. Dit betekent dat wij beschikken over een grote hoeveelheid kennis van waterontharders. Daarnaast vinden wij het ontzettend belangrijk dat u de beste prijs krijgt bij de aanschaf van uw waterontharder.

Heeft u bij ons een waterontharder gekocht? Dan verzorgen wij ook de jaarlijkse onderhoudsbeurt graag voor u. Is er tussendoor onderhoud nodig, bijvoorbeeld omdat u twijfelt over schade aan de waterontharder? Dan komen wij u hier graag mee helpen.

Tot levenslange garantie mogelijk

Wij zien graag dat u zo lang mogelijk plezier heeft van de voordelen van uw waterontharder, daarom geven wij standaard 25 jaar garantie op de harsen van de waterontharder. Dit krijgt u naast de 2 jaar fabrieksgarantie. U kunt er ook voor kiezen om onze garantie uit te breiden naar een levenslange garantie.

Veilig drinkwater

Omdat de meeste waterontharders niet werken met een droge zoutbak bestaat er in sommige gevallen een reële kans op bacterievorming. Met een nabehandeling met een ontsmettingsmodule voorkomt u dit.
Op onze waterontharder zit de ontsmettingsmodule standaard gemonteerd. Dat geeft een zeker gevoel.

Caprice Pronk


Een goede vakkundige service. Het onderhoud wordt netjes bijgehouden. Een fijne afhandeling en fijn om afspraken mee te maken.

Otto Huijsman


Zeer tevreden met dit product. De voorlichting was duidelijk en de plaatsingsmogelijkheden werden duidelijk bekeken. Vervolgens werd alles keurig geinstaleerd. Een dikke pluim!

Waterontharder kopen?

Neem contact met ons op!

Wij zijn specialist in waterontharders en helpen u graag met het vinden van de beste waterontharder voor uw woning.