Zachte huid en goed voor uw lichaam          Tot levenslange garantie mogelijk          Bespaar op uw energiekosten           Sanitaire apparaten kalkaanslag vrij

Een waterontharder in Den Haag kopen

Profiteren van de vele voordelen van een waterontharder kan nu ook in Den Haag. Geen kalkaanslag meer in uw wasmachine, koffiezetapparaat of gootsteen. Een stralendere huid en schone leidingen. Apparaten die lang meegaan. Waterontharder24 staat dagelijks voor u klaar om de beste waterontharder te installeren. Professioneel en gespecialiseerd, dat zijn wij. Bent u op zoek naar een betrouwbare waterontharder van de hoogste kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Verschillende modellen

De vele voordelen van een waterontharder in uw woning in Den Haag

Een waterontharder rekent voor eens en altijd af met hard water. Wat doet hard water precies? Dit zorgt voor kalk. Kalk is niet zo onschuldig als dat het lijkt. Leidingen slibben dicht, het kruipt in uw apparaten, zorgt voor aanslag op uw kraan of douchewand en kan huidirritatie veroorzaken. Door een waterontharder te installeren heeft u zacht water en maakt u minder vaak schoon. Uw apparaten gaan langer mee door het gebruik van een waterontharder. U bespaart ook op energiekosten, omdat een waterontharder het verbruik van apparaten vermindert. Zo houdt u meer tijd en geld over voor dingen die er echt toe doen. Laat snel uw waterontharder installeren in Den Haag en profiteer van de voordelen.

Hoge kwaliteit waterontharders

Waterontharder24 levert altijd de beste waterontharders die in elke woning passen, van groot tot klein. Een waterontharder filtert al het kalk uit het water, waardoor er zacht water door uw leidingen stroomt. Dit voorkomt kalkaanslag, dichtslibben van leidingen en heeft een duurzaam effect; doordat uw apparaten minder energie verbruiken gaan deze langer mee. Daarnaast werkt zeep beter en is zacht water goed voor uw haar en huid. Hoe uw waterontharder werkt verschilt per model. Echter raden wij altijd aan een model met zout te gebruiken voor optimaal resultaat. Dit zout moet regelmatig aangevuld worden, wat neerkomt op ongeveer 45 euro per jaar. Wij bieden een service abonnement aan waardoor wij gratis uw zout bijvullen.

Het uitzoeken van de waterontharder die het beste bij u past kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keus en de installatie. Zo kunt u 100 procent vertrouwen op de hoogste kwaliteit in waterontharders voor de scherpste prijs.

WO24 High Flow

Monosphere hars Optioneel uit te breiden met desinfectiemodule voor extra desinfectie van de hars tijdens elke regeneratie.

Product bekijken

WO24 Duo 10

Monosphere hars Optioneel uit te breiden met desinfectiemodule voor extra desinfectie van de hars tijdens elke regeneratie.

Product bekijken

WO24 Duo 10 de luxe

Monosphere hars Optioneel uit te breiden met desinfectiemodule voor extra desinfectie van de hars tijdens elke regeneratie.

Product bekijken

WO24 Kinetic ‘stroomloos’

De WO24 High Flow waterontharder is ideaal voor singles, stellen zonder kinderen of senioren waarvan de kinderen inmiddels zijn uitgevlogen.

Product bekijken

Uw waterontharder in Den Haag

Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie of passend advies? Neem dan contact met ons op en wij geven antwoord op al uw vragen. Wij staan ook in Den Haag voor u klaar bij het installeren van uw waterontharder.