Zachte huid en goed voor uw lichaam          Tot levenslange garantie mogelijk          Bespaar op uw energiekosten           Sanitaire apparaten kalkaanslag vrij


Een waterontharder in Helmond kopen

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een goede waterontharder in Helmond kunt kopen? Dan kunt u zeker terecht bij Waterontharder24. Wij verkopen verschillende typen waterontharders en hebben dan ook altijd een waterontharder die perfect bij u en uw woning past. Waterontharders zijn erg populair tegenwoordig. Logisch, vinden wij, er zitten namelijk erg veel voordelen aan het installeren van een waterontharder. We vertellen u er graag meer over.

Verschillende modellen

Waarom een waterontharder in Helmond aanschaffen?

Een waterontharder in Helmond brengt erg veel voordelen met zich mee. Het water dat uit de Nederlandse kranen komt, is namelijk vrij hard, wat betekent dat er veel kalk in het water zit. Dat kalk blijft in leidingen hangen, waardoor deze dichtslibben en uw apparaten veel minder lang meegaan. Daarbij zorgt de kalk in het water er ook voor dat u last krijgt van kalkaanslag, bijvoorbeeld in de douchecabine en op de kranen. Zonde, zo moet u namelijk veel vaker poetsen. Een waterontharder filtert de kalk uit het water, waardoor zacht water ontstaat. Zo heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw leidingen en in de badkamer. Een waterontharder bespaart u zo niet alleen een hoop werk, maar ook een hoop geld. U moet uw apparaten immers minder vaak vervangen en u heeft veel minder schoonmaakmiddelen nodig. Meer dan genoeg reden dus om over te stappen naar een waterontharder in Helmond!

Waterontharders van de beste kwaliteit

Wanneer u een waterontharder in Helmond gaat aanschaffen, wilt u natuurlijk zeker weten dat deze waterontharder van goede kwaliteit is. De waterontharder moet immers lang meegaan en goed werken. Daarbij is het belangrijk dat uw waterontharder goed bij u en uw woning past. Wij adviseren u daarom met plezier over de verschillende waterontharders die wij verkopen. Zo zorgen we ervoor dat u echt de juiste waterontharder laat installeren. Over kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken, al onze waterontharders zijn van de beste kwaliteit en worden verkocht voor een zeer scherpe prijs. Koop vandaag uw waterontharder in Helmond en ga voor schoon water.

WO24 High Flow

Monosphere hars Optioneel uit te breiden met desinfectiemodule voor extra desinfectie van de hars tijdens elke regeneratie.

Product bekijken

WO24 Duo 10

Monosphere hars Optioneel uit te breiden met desinfectiemodule voor extra desinfectie van de hars tijdens elke regeneratie.

Product bekijken

WO24 Duo 10 de luxe

Monosphere hars Optioneel uit te breiden met desinfectiemodule voor extra desinfectie van de hars tijdens elke regeneratie.

Product bekijken

WO24 Kinetic ‘stroomloos’

De WO24 High Flow waterontharder is ideaal voor singles, stellen zonder kinderen of senioren waarvan de kinderen inmiddels zijn uitgevlogen.

Product bekijken

Koop nu uw waterontharder in Helmond bij Waterontharder24!

Neem contact met ons op!

Wilt u een waterontharder in Helmond kopen, dan bent u bij Waterontharder24 dus zeker aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het vinden van de beste waterontharder en komen deze vervolgens natuurlijk ook voor u installeren. We verzorgen daarbij ook het jaarlijks onderhoud, als u dat wilt. Op die manier kunnen we u vrijwel volledig ontzorgen. Wilt u graag een afspraak maken, of heeft u nog vragen over uw waterontharder in Helmond? Neem dan vooral even contact op met ons.