Zachte huid en goed voor uw lichaam          Tot levenslange garantie mogelijk          Bespaar op uw energiekosten           Sanitaire apparaten kalkaanslag vrij


Een waterontharder in Roosendaal kopen

Een waterontharder wordt steeds populairder en meer huishoudens kopen een waterontharder. Dat is niet gek, want er zitten veel voordelen aan de overstap naar zacht water. Heeft u ook interesse in een waterontharder en zoekt u een bedrijf dat u van advies kan voorzien en de installatie voor u regelt? Zoek dan niet verder, want bij Waterontharder24 staan we graag voor u klaar!

Verschillende modellen

Waarom een waterontharder aanschaffen in Roosendaal?

Het laten installeren van een waterontharder heeft veel voordelen en dat heeft te maken met een factor: kalk. Het water in Roosendaal is namelijk vrij hard, wat betekent dat er veel kalk in het water zit. Kalk tast de leidingen van uw huishoudelijke apparaten aan, waardoor deze minder lang mee gaan. Daarnaast veroorzaakt het kalkaanslag op uw sanitaire apparaten en oppervlakken, zoals uw douchewand. Daardoor moet u vaker en langer schoonmaken. Kalk is bovendien erg slecht voor uw huid en kan huidirritatie veroorzaken. Ook tast kalk uw verwarmingsapparaten aan, waardoor deze minder warmte afgeven en sneller kapot gaan. Wanneer u kiest voor een waterontharder in Roosendaal, kiest u voor het besparen van tijd en geld. Uw apparaten gaan langer mee, u hoeft minder vaak schoon te maken en schoonmaakmiddelen te kopen, en u bespaart zelfs op uw energierekening! Kies daarom ook voor een waterontharder in Roosendaal en geniet van de voordelen van zacht water.

De beste kwaliteit waterontharders

Wanneer u een waterontharder koopt bij Waterontharder24, kiest u voor goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij hebben alleen de beste kwaliteit waterontharders in ons assortiment, zodat u altijd een goede waterontharder aanschaft. Onze waterontharders gaan lang mee en werken goed, zodat u echt kunt genieten van zacht water. Twijfelt u welke waterontharder het beste bij uw wensen en uw woning past? Wij voorzien u graag van advies over onze waterontharders. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, komen wij de waterontharder bovendien bij u installeren. Zo bent u altijd verzekerd van een geschikte waterontharder voor uw woning.

WO24 High Flow

Monosphere hars Optioneel uit te breiden met desinfectiemodule voor extra desinfectie van de hars tijdens elke regeneratie.

Product bekijken

WO24 Duo 10

Monosphere hars Optioneel uit te breiden met desinfectiemodule voor extra desinfectie van de hars tijdens elke regeneratie.

Product bekijken

WO24 Duo 10 de luxe

Monosphere hars Optioneel uit te breiden met desinfectiemodule voor extra desinfectie van de hars tijdens elke regeneratie.

Product bekijken

WO24 Kinetic ‘stroomloos’

De WO24 High Flow waterontharder is ideaal voor singles, stellen zonder kinderen of senioren waarvan de kinderen inmiddels zijn uitgevlogen.

Product bekijken

Koop uw waterontharder in Roosendaal bij ons

Neem contact met ons op!

Zoekt u een bedrijf dat u helpt bij een waterontharder in Roosendaal? Dan bent u bij Waterontharder24 aan het juiste adres. Heeft u vragen over onze verschillende waterontharders of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag voor u klaar!